Hreanul – un aliment nemaipomenit pentru inimă și oase

Hreanul - un aliment nemaipomenit pentru inimă și oase, Iată cum trebuie consumat corect, legume si fructe, medicina naturista

Hreanul este o leguma radacinoasa apreciata pentru aroma sa picanta, care este folosita atat ca aliment in stare proaspata, cat si ca medicament sub forma de tinctura si sirop.

Anumite substante pe care le contine hreanul au efecte benefice asupra circulatiei sangelui in zonele periferice. Astfel, consumul de hrean normalizeaza tensiunea arteriala si previne riscul formarii cheagurilor de sange. Totodata, substantele sulfurate din hrean imbunatatesc elasticitatea vaselor cerebrale si coronariene, reducand astfel riscul aparitiei unui infarct sau accident vascular cerebral.

Hreanul este bogat in vitamine din complexul B, necesare pentru functionarea sistemului nervos si pentru imbunatatirea memoriei. Are si actiune tonifianta si de scadere a colesterolului, dar este foarte bun si pentru mentinerea sanatatii pielii si a parului.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share