Alte știri

FOTO // Cel mai bun selfie de la Premiile Oscar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu siguranță îți amintești de faimosul selfie de la Premiile Oscar din 2014, când cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood au făcut o poză cu gazda ediției din acel an, Ellen DeGeneres. Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jared Leto, Meryl Streep, Julia Roberts, Brad Pitt, Angelina Jolie, Lupita Nyong’o sunt actorii care apar în imaginea care a devenit atunci virală.

Nici la ediția de anul acesta nu au lipsit selfie-urile, însă cea mai bună imagine este cu siguranță cea făcută de Charlize Theron.

Aceasta, urmând modelul lui Ellen DeGeneres, a făcut un selfie alături de mama sa, Gerde Jacob Aletta Martiz, în imagine fiind însă și numeroase nume de la Hollywood precum Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson, Salma Hayek, Regina King și Rami Malek. Totodată, în spate se poate observa și Keanu Reeves.

Charlize Theron a purtat o ținută perfectă, alegând o rochie Dior. Aceasta a fost însoțită la eveniment de mama sa. Actrița nu este singura care a luat această decizie, numeroase alte vedete alegând să își aducă mamele la renumitul eveniment ca a avut loc la Dolby Theater în Hollywood.

Printre cei care au ales de-a lungul timpului să își aducă mama pe covorul roșu la cele mai importante evenimente se numără Laura Dern, Keanu Reeves, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Cynthia Erivo, Saoirse Ronan, Janele Monáe, Florence Pugh și Beanie Feldstein.

Charlize Theron, în vârstă de 44 de ani, a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal pentru Bombshell, însă premiul i-a revenit lui Renée Zellweger pentru rolul din filmul Judy.

Sursa: elle.ro

Citește și: Soții Obama, premiați la Oscar

loading...

Comments are closed.