Alte știri

Mesajul șefului statului cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 15 mai, este celebrată Ziua Internațională a Familiei. Cu acest prilej, președintele țării, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare, tramsmite Telegraph.md

„Tradițional, la mijlocul lunii mai, Republica Moldova marchează Ziua Internațională a Familiei.

Cu acest prilej, adresez calde și sincere felicitări, însoțite de alese urări de sănătate, prosperare și speranțe împlinite.

Cu certitudine, pentru fiecare dintre noi, familia este ceea ce avem mai drag și mai scump, tot ce înseamnă dor și alinare, înțelegere și acceptare, afecțiune și compasiune. Căminul familial, inerent naturii umane, reprezintă începutul tuturor începuturilor, valoarea supremă și comoara cea mai de preț a omului, întrucât aici se cultivă Binele, Adevărul și Frumosul.

Constat cu admirație că Republica Moldova se mândrește cu familii exemplare, cinstite și muncitoare, care cresc și educă oameni integri, cetățeni responsabili, personalități care duc faima țării în întreaga lume.

Pentru mine, în calitate de Președinte, este important ca fiece familie să trăiască în pace și bunăstare, să privească încrezător spre viitor, întrucât o familie trainică și unită constituie garanția dezvoltării stabile a societății. Voi continua să promovez și să susțin programele sociale care au ca obiectiv major protejarea și susținerea instituției familiei. Fiți fericiți în sânul familiei Dumneavoastră!”

Citește și: VIDEO // Ion Ceban a înmânat diplome de gratitudine medicilor români veniți în ajutorul personalului medical din țara noastră

loading...

Comments are closed.