Alte știri

Al Jazeera a realizat un reportaj despre Ilan Șor în contextul alegerilor prezidențiale. Printre intervievați ex-premierul Filat și Viorel Morari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înaintea celui de-al doilea tur al alegrilor prezidențiale din R. Moldova, postul de televiziune Al Jazeera a realizat un reportaj despre Ilan Șor. Jurnaliștii de la Al Jazeera vorbesc despre corupția din Moldova și îl descriu pe Ilan Șor drept un om de afaceri și politician care a fugit din Moldova și care ar putea juca un rol important în turul doi al alegerilor prezidențiale care a avut loc la 15 noiembrie, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Reportera postului de televiziune, a intervievat câțiva oameni din Orhei, dar și pe ex-premierul Vlad Filat, pe care-l descrie ca un alt politician acuzat că a primit mită de la Șor.

A fost intervievat și Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, care a vorbit că nu s-a putut finaliza acest caz din cauza corupției și presiunii care există pe sistemul de justiție.

Reportajul a fost publicat pe 8 noiembrie 2020, la câteva zile de la desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din R. Moldova, care au fost câștigate de Maia Sandu.

NEWS ALERT // PDM îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi

loading...

Comments are closed.