Alte știri

„I-au turnat cu sila alcool pe gât și l-au lăsat în pădure”. Un copil de 8 ani a trecut prin clipe de coșmar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz șocant în satul Avdarma din raionul Comrat. Un băiețel de numai opt ani a fost impus să bea alcool, apoi lăsat să zacă într-o pădure. 

Potrivit portalului Sputnik.MD, un grup de adolescenți s-ar fi dus să se odihnească în pădure. Cu ei ar fi mers și un băiețel de opt ani. Când așa numiții lui prieteni i-ar fi propus să consume alcool, el ar fi refuzat, ceea ce i-a nemulțumit pe adolescenți.

Atunci, aceștia l-au ținut cu forța pe micuț și l-au impus să bea cu de-a sila. Aceștia s-au oprit numai când micuțul și-a pierdut cunoștința și a căzut la pământ, scrie echipa.md.

Crezând că l-au omorât, adolescenții s-au speriat și au fugit de la locul faptei. Din fericire, micuțul a fost observat de un trecător, care a chemat ambulanța la fața locului.

Copilul a fost dus la spitalul raional Comrat, cu o intoxicație gravă. În sângele lui a fost depistată o cantitate mare de alcool.

„Copilul a fost diagnosticat cu intoxicație cu alcool de gravitate medie. Pentru organismul unui copil este un stres foarte mare. Medicii i-au acordat ajutorul medical copilului în prezența părinților, i-au administrat picurători, iar starea lui s-a stabilizat. Apoi, copilul a fost lăsat să meargă acasă ”, a declarat directorul Spitalului din Comrat, Nina Railean.

Poliția a pornit o anchetă pe caz, iar adolescenții care au procedat astfel cu băiatul de 8 ani vor fi trași la răspundere.

loading...

Comments are closed.