Social

IALOVENI // O femeie s-a pornit cu o mașină de ocazie, dar a ajuns în vie. A fost amenințată cu cuțitul și jefuită

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clipe de groază pentru o femeie, după ce a venit din Turcia și s-a pornit la Strășeni cu o mașină de ocazie. Șoferul a dus-o într-o vie din raionul Ialoveni, a amenințat-o cu cuțitul și a deposedat-o de câteva sute de lei și 50 de dolari, informează Deschide.md

Ptrivit unui comunicat al IGP, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 21 martie curent, după ce victima în vârstă de 70 de ani a solicitat ajutorul unui bărbat care staționa cu automobilul personal pe o stradă din mun. Chișinău, rugându-l să o transporte în orașul Strășeni.

Pe drum aceasta l-a rugat pe bărbat să oprească la un schimb valutar și să-i schimbe niște bani. Continuându-și drumul spre orașul Strășeni, bărbatul a schimbat brusc direcția de deplasare și a oprit într-o plantație de viță de vie din adiacentul traseului. Amenințând-o cu un cuțit pe femeie, a deposedat-o de banii pe care îi avea și un telefon mobil, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Victima a mers la Inspectorat de Poliție Ialoveni și a povestit totul”, se arată în comunicat.

Sursele Deschide.MD, apropiate anchetei, au comunicat că femeia a fost deposedată de 1670 de lei și 50 de dolari, dar și un telefon de model Xiaomi.

Femeia a reușit să anunțe poliția despre acest caz, iar suspectul, un bărbat de 42 de ani, locuitor al orașului Drochia, a fost identificat și reținut. Acesta anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni, iar acum este reținut pentru 72 ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Citește și: FOTO // Un șofer moldovean a staționat cu TIR-ul pe contrasens, în Rusia. Se afla băut la volan

loading...

Comments are closed.