Politic

Iată ce cadou inedit a primit Vlad Plahotniuc de ziua sa de naștere!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul democraților și-a sărbătorit ieri ziua de nastere. Vlad Plahotniuc a împlinit 51 de ani. Localnicii din Zahoreni, raionul Orhei i-au pregătit un cadou deosebit — titlul de cetățean de onoare al satului. Chiar dacă nu a fost niciodata acolo, primarul spune că Plahotniuc a donat mai mulți bani localității.

Vasile Cojocari, primarul localității a explicat acest gest prin faptul că liderul PD este un bun prieten al satului Zahoreni, a ajutat localitatea atât material cât și cu sfaturi pentru dezvoltarea satului. Primarul spune că datorită lui Vlad Plahotniuc, localnicii astăzi se bucură de un drum nou.

Locuitorii satului Zahoreni, recunosc despre faptul că meritele pentru drumul construit în sat aparțin Partidului Democrat din Moldova și în special președintelui acestuia, Vlad Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc s-a născut in 1966 în satul Pitușca, raionul Călărași. El și-a făcut apariția in politică în 2010, când a devenit vicepreședinte al PD. În decembrie 2016 el a fost ales președintele Partidului Democrat din Moldova.

 

loading...

Comments are closed.