Alte știri

Iată cine sunt noii Viceprimari ai municipiului Chișinău. Unul din ei a fost membru PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul ședinței CMc din data de 27 noiembrie, au fost abrobate încă trei candidaturi pentru funcția de viceprimar al municipiului Chișinău.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, la propunerea Primarului General Ion Ceban, Ilie Ceban, Inga Ionesi și Angela Cutasevici, au fost votați în calitate de viceprimari.

Inga Ionesii a fost votată la funcția de viceprimar al orașului Chișinău de către 27 de consilieri municipali. Ionesii, fostă ambasadoare în Estonia, a fost propusă la funcția de viceprimar, responsabilă pe domeniul investiții și economie.

Ilie Ceban a fost numit viceprimar, responsabil pe domeniul juridic.

Și Angela Cutasevici a fost numită viceprimar al Capitalei. Anterior, ea a deţinut funcţia de secretar de la stat la Ministerul educaţiei. În 2016, anticorupţie.md scria că Angela Cutasevici este unul dintre membrii PAS, care a donat pentru partid 10 mii de lei. Astăzi, consilierii PAS nu au susţinut-o pe Cutasevici, patru dintre aceştia au votat împotriva, iar alţi patru – pentru.

„Mulțumesc Consiliului pentru votul de susținere. Dna Cutasevici, știu că aveți o poză în care sunteți alături de Plahoniuc, dar știu că aveți și poze în care sunteți alături de Maia Sandu, vă rog, să mi le transmiteți. Vă rog să fiți foarte receptivi față de oameni. Succes!”, a declarat Ceban.

Amintim că, săptămâna trecută, CMC a acceptat doar candidatura activistului Victor Chironda, care a candidat, de altfel, pentru funcția de primar al Chișinăului la alegerile locale din această toamnă, din partea platformei „Forța Nouă”.

loading...

Comments are closed.