Alte știri

Iată motivul pentru care Lorena Bogza NU va merge la vot

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscuta prezentatoare de la ProTV, Lorena Bogza, a anunțat într-o postare pe Facebook că nu va merge să voteze. Lorena Bogza a scris că asta reprezintă o măsură de protest față de colaborarea dintre ACUM și PSRM.

„Dragi prieteni,

Dezbaterile electorale s-au incheiat. Am constatat cu dezamagire ca “greii cu sanse in sondaje” au preferat sa se ascunda si sa nu raspunda la intrebari, sa nu se confrunte intre ei, sa nu participe la NICIO dezbatere electorala! NICIUNA!

Chiar ma intrebam inainte de campanie cum se va rasfrange colaborarea PSRM-ACUM asupra acestei campanii?! Iata si raspunsul!

Intrucat nu am avut posibilitatea sa vad toti candidatii, sa le aud raspunsurile, sa-i vad confruntandu-se, am decis ca duminica sa nu particip la vot. (later edit: a nu se intelege ca promovez absenteismul!!)

Si, pentru ca pe viitor sa nu-i mai asteptam in zadar la dezbateri, dezbateri pe care ei pur si simplu nu le iau in serios, propun ca parlamentul sa excluda din lege obligativitatea de a desfasura dezbateri electorale. Punct!

Va multumesc ca ne-ati urmarit pe parcursul acestei campanii ? si multumesc tuturor candidatilor care au gasit timp sa se prezinte la dezbateri (desi nu le-a fost usor si au avut si ei intalniri cu alegatorii…)

P.S. Va rog sa va abtineti de la a face campanie electorala vreunui candidat pe pagina mea. Multumesc!

Si inca ceva: decizia de a nu vota este o masura de protest. Stiu ca, din pacate, asta se rasfrange tot asupra noastra, a alegatorilor.

Dar… legea obliga televiziunile si radiourile sa faca dezbateri, dar nu-i obliga si pe candidati sa participe. In plus, acestia isi pot trimite chiar si reprezentanti. Spuneti-mi, va rog, cum arata cand cineva raspunde la intrebari (ce nu se refera la el) in locul altcuiva??? Si apoi imaginati-va ca un candidat care nu poate lega doua cuvinte isi trimite un specialist in ale raspunsurilor?? Pai noi alegem reprezentanti ai primarului (presedintelui, deputatului) ori pe primar insusi?!”, se spune în mesajul Lorenei Bogza.

loading...

Comments are closed.