Alte știri

Idilă de dragoste după gratii! O femeie gardian într-o închisoare a întreţinut ilegal relaţii intime cu un deţinut

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 27 de ani, gardian la o închisoare din Marea Britanie, a întreținut relații intime cu un deținut. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost descoperită de superiorii fetei care au luat imediat măsuri.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ayshea Gunn a avut o relația de patru luni cu Khuram Razaq, un bărbat de 29 de ani. Superiorii săi de la închisoarea Berwyn au aflat despre această poveste și nu au lăsat lucrurile așa. Ayshea Gunn a fost dată afară, reținută și s-a ales și cu un proces de toată furmusețea.

Avocatul său, Andrew Egerton, susține că femeia a pledat vinovată. Tânăra a fost scoasă pe cauțiune și urmează să se prezinte în fața judecătorului pe 23 decembrie, potrivit Daily Star.

Bărbatul a fost arestat în 2016 și are de ispășit 12 ani de închisoare pentru furt calificat și tentativă de omor. Relația dintre Ayshea Gunn și pușcăriaș a durat între iulie și noiembrie 2018.

Nu au fost făcute publice detaliile poveștii de iubire dintre cei doi, însă se pare că tânăra a întreținut relații intime cu pușcăriașul. Ayshea ar putea ajunge și ea în în închisoare, după faptele comise.

loading...

Comments are closed.