Politic

Ignorați de Guvernul Gavrilița, primarii au bătut la ușa președintelui Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această după amiază cu un grup de primari, membri ai Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). În cadrul întâlnirii, au fost discutate un șir de probleme cu care se confruntă primarii din toată țara, inclusiv întrebări legate de descentralizarea financiară și relația dintre administrația publică locală și centrală, relația primarilor cu consiliile raionale, probleme de administrare a proprietăților, implementarea strategiei naționale de management al deșeurilor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Maia Sandu a menționat rolul pe care-l au aleșii locali în modernizarea țării și i-a îndemnat să devină promotori activi ai integrării europene în localitățile lor. „Vă chem să ne susțineți în realizarea celui mai important proiect național – integrarea europeană. Trebuie să ne unim forțele pentru a proteja și consolida democrația, pentru a dezvolta economia și pentru a îmbunătăți viața oamenilor”, a spus Sandu.

Amintim că mai mulți primari și președinți de raioane s-au plâns că sunt ignorați de către Guvernul Gavrilița, iar comunicare cu Guvernul nu există.

loading...

Comments are closed.