Actual

Igor Boțan și Mariana Rață ar fi kidănit-o pe Natalia Morari

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Cea mai curajoasă” moderatoare de la TV-8 Mariana Rață, cea care nu se culcă cu procurorii și „cel mai onest și echidistant” ong-ist al tuturor timpurilor Igor Boțan datorează opiniei publice niște explicații.

Asta după ce Natalia Morari a publicat azi o scrisoare, în care respectivii co-fondatori TV-8 apar ca niște excroci ordinari, ori chiar hoți de drumul mare.

Morari scrie că în calitate de prieteni și oameni de încredere i-a invitat pe Igor și Mariana să fondeze TV-8, iar aceștea, folosindu-se de nenorocirea ei, implicit de slăbiciunea umană rezultată dintr-o stare psihologică dezastruoasă, au silit-o să abandoneze TV-8. Natalia s-a văzut nevoită să semneze o cerere de retragere din rândul fondatorilor.

Potrivit Nataliei, Boțan și Rață au recurs la șantaj, presiune, trișări și alte instrumente din arsenalul tâlharilor, exact ca personajele politice, pe care le supuneau, de regulă, criticii în emisiunile lor laolaltă cu instrumentele folosite de eroii timpurilor noastre în atacurile rider și de capturare a statului.

Așa oare să fie, bade Igor și lele Mariană?

Autor: Valeriu Renița

loading...

Comments are closed.