Politică

Igor Dodon a avut o ședință cu conducătorii organizațiilor teritoriale de partid din zona de centru a țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a prezidat o ședință de lucru cu conducătorii organizațiilor teritoriale de partid din zona Centru a țării, transmite Telegraph.md

Ex-președintele RM a discutat diverse subiecte legate de dezvoltarea social-economică a acestei regiuni a Moldovei, inclusiv asistența pe care organizațiile locale ale PSRM ar putea s-o acorde în acest sens.

În mod separat s-a vorbit despre pandemie. S-a menționat faptul că, deși situația în raioane este mai bună în comparație cu municipiul Chișinău, în ansamblu aceasta rămâne a fi complicată. Participanții la întâlnire au fost unanimi în opinia privind necesitatea urgentării imunizării generale a populației.

În altă ordine de idei, am discutat despre reabilitarea drumurilor, construcția sau reparația instituțiilor de menire socială, aprovizionarea localităților cu apă și alte probleme cu care se confruntă oamenii din raioane.

Am subliniat faptul că aceste chestiuni, ca și multe altele îmi sunt bine cunoscute și, în perioada aflării mele în funcția de Președinte al Republicii Moldova, mereu am oferit concetățenilor noștri din raioane tot sprijinul posibil, lucru pe care îl voi continua și pe viitor.” a anunțat Igor Dodon.

Citește și: BREAKING NEWS // Incidentul din Sângerei: încă un membru PACE recunoscut bănuit, iar altul s-a îmbolnăvit subit

loading...

Comments are closed.