Actual

Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia zilei de naștere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zinaida Greceanîi împlinește astăzi 65 de ani. Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu ocazia zilei de naștere:

„Cu o deosebită plăcere îi adresez cele mai sincere și calde felicitări distinsei doamne, Președinte al Pralamentului, Zinaida Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere.

Vă doresc sănătate, prosperitate, mulți ani fericiți și succes în realizarea scopurilor propuse în beneficiul poporului și al țării noastre.

Doresc să-mi exprim aprecierea pentru contribuția Dumneavoastră semnificativă în dezvoltarea țării. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, eu având onoarea de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade.

Sunteți o Doamnă de Fier a politicii moldovenești, un profesionist desăvârșit, o persoană cu demnitate și un lider incontestabil.

Țin să-i mulțumesc doamnei Zinaida Greceanîi pentru sprijinul acordat și prilejul de a ne fi alături,” a declarat Igor Dodon.

Zinaida Greceanîi s-a născut pe 7 februarie 1956 în satul Metalist, regiunea Tomsk, URSS), este o politiciană și economistă din Republica Moldova, care ocupă începând cu data de 8 iunie 2019 funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, ea este deputată din anul 2009, iar în perioada 31 martie 2008 – 14 septembrie 2009 a fost prim-ministrul Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.