Actualitate

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Asaf Haliyev, Secretar General al APCEMN

Pinterest LinkedIn Tumblr

În calitate de șef al delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), împreuna cu președintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Asaf Haliyev, Secretar General al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră.

În cadrul întrevederii oficialii moldoveni au salutat prezența înaltului oficial în Republica Moldova și au apreciat cooperarea fructuoasă și de durată între Parlamentul RM şi APCEMN.

În cadrul întrevederii s-a menționat necesitatea valorificării avantajelor geografice, istorice, sociale şi politice, în vederea dezvoltării şi diversificării relațiilor comercial-economice existente între statele-membre ale APCEMN.

De asemenea,Igor Dodon a subliniat că în cadrul OCEMN Republica Moldova pledează pentru implementarea unor proiecte mai ambițioase, care ar consolida cooperarea economică în regiune şi ar stimula interacțiunea între comunităţile de afaceri și academice.

loading...

Comments are closed.