Actual

Igor Dodon a felicitat funcționarii din Administrația Publică Locală cu ocazia Zilei profesionale

Pinterest LinkedIn Tumblr
Igor Dodon a felicitat funcționarii din Administrația Publică Locală cu ocazia Zilei profesionale. În mesajul său, liderul PSRM a subliniat importanța activității pe care o desfășoară angajații din cadrul APL, precum și necesitatea ca aceștia să fie sprijiniți în munca pe care o depun.
Onoraţi Funcţionari ai Autorităților Administrației Publice Locale,
Cu prilejul sărbătorii „Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală”, adresez tuturor reprezentanților autorităților administrației publice locale din Republica Moldova sincere și cordiale

felicitări.
O țară care tinde spre prosperitate și stabilitate trebuie să dispună și de o administrație locală eficientă. Or, disciplina și competența, fiabilitatea și promptitudinea, organizarea și responsabilitatea funcționarilor din cadrul administrației publice locale ar trebui să contribuie la asigurarea unui dialog eficient dintre cetățeni și autorități.
În procesul continuu de a construi o administrație publică eficientă, transparentă și orientată către cetățean, anume Dumneavoastră sunteți mereu pregătiți să desfășurați acțiuni concrete cu efect direct și imediat, astfel încât să susțineți fiecare persoană.
Am convingerea că, și pe viitor, munca și perseverența Dumneavoastră se vor extinde și asupra calității vieții în toată complexitatea sa, sub aspect social și economic. Comunitățile din spațiul rural în ansamblu, au un teren redus pentru manifestarea atitudinii civice. Astfel, este important ca autoritățile locale din spațiul rural să fie sprijinite, interesate și chiar stimulate să-și dezvolte abilitățile, aptitudinile, posibilitățile și să-şi aprofundeze cunoștințele în domeniul integrității civice și bunei guvernări.
loading...

Comments are closed.