Alte știri

Igor Dodon a fost lăudat astăzi de către cetățenii din nordul țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon, președintele PSRM și co-președintele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, a efectuat astăzi o vizită în nordul țării, iar printre localitățile unde s-a văzut cu alegătorii au fost inclusiv orașul Frunză și satul Bîrnova. La fel, șeful socialiștilor a avut o întrevedere electorală și cu angajații “Red-Nord” din Ocnița.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La toate întâlnirile pe care le-a avut, Igor Dodon a fost lăudat pentru programul Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Mai mult, cetățenii i-au mulțumit fostului șef al statului pentru suportul său și al PSRM la realizarea mai multor proiecte locale.

“Am avut mai multe întrevederi interesante cu locuitorii orașului Frunză, a satului Bîrnova și angajații filialei S.A. „Red-Nord” din orașul Ocnița.

În cursul discuțiilor au fost abordate diverse probleme din domeniul economic, social, al administrației locale și cel al infrastructurii.

Locuitorii or. Frunză mi-au relatat cu bucurie că grație proiectelor de alimentare cu apă, realizate în oraș cu sprijinul socialiștilor, orășenii de 10 zile au apă potabilă în apartamente. Locuitorii din Bîrnova au menționat că la ei în sat în plină derulare se află proiectele de construcție a rețelelor de alimentare cu apă, de gazificare – 31 de gospodării casnice, casa de cultură și primăria fiind deja conectate la gaz.

Angajații de la Red-Nord au ținut să menționeze că datorită sprijinului PSRM, întreprinderea a avut posibilitatea să realizeze mai multe proiecte de iluminare a satelor din raion, iar în martie curent, cu 15 la suta a fost majorat salariul.

Mă bucură faptul că oamenii salută acțiunile socialiștilor menite să contribuie la sporirea nivelului de trai al cetățenilor.

Am menționat că echipa noastră de profesioniști a elaborat un program de dezvoltare socio-economică a țării care stabilește clar cum vom dezvolta țara în următorii 4 ani în toate domeniile prioritare. Vom depune toate eforturile ca să scăpăm de sărăcie și să transformăm Moldova într-o țară unde vrei să trăiești.

Împreună vom reuși!”, a declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.