Igor Dodon a mers în vizită în satul Pârlița

 

În cadrul vizitei sale la Ungheni, Igor Dodon a mers în satul Pîrlița, unde, în incinta unei întreprinderi mari agricole, a avut o întrevedere cu locuitorii satului, cu primarii localităților din apropiere, inclusiv din orașul Cornești, și colectivul complexului agricol.

Ca și în alte localități, oamenii sunt interesați de problemele cotidiene, cum ar fi plata și indexarea pensiilor, reabilitarea drumurilor, activitatea școlilor, protecția socială, locuri stabile de muncă pentru tineret.

Un subiect foarte important pentru populație este ca instituțiile educaționale și medicale să-și continue activitatea în fiecare localitate.

În context, Igor Dodon a menționat că, cu părere de rău, într-o anumită perioadă de timp, din cauza „eforturilor” unor foști reprezentanți ai guvernării, multe dintre aceste instituții au fost închise, astfel că sarcina sa este să nu admită asemenea situații.

Dodon a punctat că fără o funcționare normală a infrastructurii sociale raionale și rurale, nici nu poate fi vorba despre renașterea regiunilor.

Citește și: Detalii din viața de familie a președintelui Igor Dodon

Total
0
Shares
Total
0
Share