Alte știri

Igor Dodon a participat la lucrările conferinței dedicate marcării a 80 de ani de la începerea Marelui Război pentru Apărarea Patriei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practice republicane, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Conferința este organizată de Uniunea Ofițerilor din Republica Moldova, Comitetul Național Coordonator „Victoria” și reprezentanța ”Rossotrudnicestvo” (Centrul rus de știință și cultură) în Republica Moldova.

În cadrul conferinței a avut loc prezentarea cărții „1941. Invazia. Documente și materiale dedicate celor 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei”, scrisă de Victor Gaiciuc și Boris Șapovalov, cunoscuți istorici din Moldova, doctori în științe.

În cadrul conferinței, Igor Dodon a menționat faptul că data de 22 iunie 1941 este o Zi memorabilă și tristă în istoria poporului nostru, Ziua când a început Marele Război pentru Apărarea Patriei, ziua comemoriei și durerii pentru cei care nu s-au întors de pe câmpul de luptă.

loading...

Comments are closed.