Politică

Igor Dodon a participat la ședința fracțiunii PSRM din CMC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a participat la ședința fracțiunii municipale a PSRM în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte ce țin de municipalitate și proiectele de infrastructură, inițiate de Partidul Socialiștilor.

De asemenea, Dodon și consilierii socialiști au discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă de timp, dar și realizarea proiectelor de dezvoltare și modernizare a capitalei.

La solicitarea primarului general și a fracțiunii socialistilor din CMC Dodon a decis ca fracțiunea parlamentară a PSRM să înainteze modificări la legislație care ar contribui la distribuirea resurselor financiare pentru municipiu de la bugetul național în modul adecvat și restabilirea echității financiare față de capitală.

“În mod separat am vorbit despre pregătirea municipalității către Sărbătorile Pascale. Am fost unanimi în opinia că toate acțiunile întreprinse în acest sens trebuie să asigure evitarea cazurilor de infectare cu COVID-19.

Totodată, având în vedere numărul mare de solicitări din partea locuitorilor capitalei de a fi vaccinați cu Sputnic V, am discutat despre posibilitățile de imunizare a locuitorilor orașului Chișinău cu acest vaccin.

Pe final, am salutat schimbările vizibile ce au loc în Chișinău grație fracțiunii municipale a PSRM și primarului general, Ion Ceban, subliniind importanța continuării inițiativelor de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor capitalei”, a mai declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.