Alte știri

Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia frumoasei sărbători – Ziua internațională a solidarității oamenilor muncii, liderul socialiștilor din țara noastră a adresat sincere felicitări tuturor locuitorilor Moldovei și, în special, celor care prin munca lor au contribuit și continuă să contribuie la creșterea bunăstării cetățenilor țării noastre.

“Munca oamenilor este condiția de bază și primordială a dezvoltării economice și prosperării oricărui stat. Totodată, instituțiile statului trebuie să creeze condiții cât mai atractive pentru oamenii muncii, inclusiv să le asigure salarii decente, privilegii sociale, condiții confortabile de viață și după pensionare.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova mereu a pus în prim plan interesele omului – educația, angajarea în câmpul muncii, determinarea rolului său în societate, protecția socială, garanțiile și perspectivele.

Noi am lucrat și vom continua să muncim pentru binele cetățenilor, dovadă fiind promovarea a zeci de inițiative sociale precum: majorarea salariilor pentru medici, ajutoare unice pentru pensionari și indexarea pensiilor acestora, sprijin pentru categoriile social-vulnerabile ale populației și multe altele. Pentru noi, interesele cetățenilor Moldovei sunt mereu o prioritate!

Felicitări cu prilejul Zilei de 1 Mai, dragi prieteni!”, este mesajul liderului PSRM.

loading...

Comments are closed.