Alte știri

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a oamenilor în etate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitatre cu ocazia Zilei internaționale a oamenilor în etate.

Anual, pe 1 octombrie, marcăm Ziua internațională a persoanelor în vârstă. Este sărbătoarea care aduce un omagiu celor care, de-a lungul unei întregi vieți de om, au construit societăți și au contribuit la dezvoltarea acestora.

Secole la rând, părinții, bunicii și străbunicii noștri au păstrat și ne-au transmis neprețuitele comori – graiul matern și cultura, meșteșugurile și îndeletnicirile, tradițiile și valorile morale. Iar nouă, copii ai neamului, nu ne rămâne decât să le fim recunoscători pentru toate câte au realizat, pentru înțelepciunea și generozitatea spirituală, pentru răbdarea și blândețea cu care s-au proslăvit și continuă s-o facă.

Țin să Vă dau asigurări, dragii noștri părinți, bunici și străbunici, că voi depune toate eforturile pentru ca Dumneavoastră să Vă bucurați de o bătrânețe liniștită, astfel încât nu numai de sărbători, ci și în fiecare zi să fiți respectați și apreciați. Voi continua să vin cu soluții concrete care să Vă îmbunătățească traiul și calitatea vieții.

În această zi de însemnătate, Vă urez multă sănătate, liniște sufletească, putere de spirit. Să Vă bucurați cât mai mult de dragostea și prezența celor dragi.

Să trăiți mulți ani fericiți!

Citește și: Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

loading...

Comments are closed.