Actualitate

Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru ofițerii și angajații SPPS

Pinterest LinkedIn Tumblr
Fostul președinte Igor Dodon a venit astăzi cu un mesaj de felicitare pentru ofițerii și angajații SPPS, cu ocazia împlinirii a 29 de ani de la crearea Serviciului Protecție și Pază de Stat. Liderul PSRM și-a exprimat aprecierea pentru profesionalismul instituției și le-a mulțumit colaboratorilor pentru activitatea pe care o defășoară.
Domnilor ofiţeri, subofiţeri şi angajaţi ai Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, stimaţi veterani,
Cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la crearea Serviciului Protecție și Pază de Stat, îmi exprim cele mai sincere gânduri de prețuire față de Dvs., dorindu-vă tuturor multă sănătate, noi realizări în activitatea profesională, linişte şi căldură în suflet.
Pe parcursul celor 29 de ani de la crearea instituției, angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat au reușit să facă față celor mai complicate situații într-o manieră extrem de destoinică. Apreciez profesionalismul Dumneavoastră și devotamentul civic, manifestat în numeroase situații deosebite, îndeplinind cu dăruire sarcinile specifice, prin asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor moldoveni și a celor străini.
Țin să menționez că în ultimul un an și jumătate, am reușit să facem multe lucruri pentru întărirea bazei materiale a Serviciului și motivarea colaboratorilor. Îmi exprim speranța că noua conducere va da dovadă de profesionalism și înțelepciune pentru a păstra potențialul uman și tehnic din SPPS care este structura cea mai bine pregătită din țară.
Transmit tuturor angajaților SPPS cuvinte de mulțumire şi profundă gratitudine pentru activitatea nobilă ce o realizați zi de zi.
loading...

Comments are closed.