Editoriale

Igor Dodon, aproape medic, a avut dreptate!

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 20 martie 2020, în cadrul unei emisiuni ”Președintele Răspunde”, Igor Dodon a declarat următoarele: ”Acest coronavirus poate trece prin noi și noi nici să nu observăm. Sunt studii deja făcute. E așa cum trece o gripă. Ai avut oleacă de probleme cu nasul, cu capul și ți-o trecut răceala prin tine și tu ai trecut coronavirus. Dacă aveți simptome mergeți, dacă nu, nu creați probleme la medici” (vezi aici).

Evident, având comanda ”fas”, o bună parte din jurnaliștii moldoveni au luat în derâdere această declarație și au scris o mulțime de știri denigratoare în adresa lui Igor Dodon, manipulând opinia publică în cel mai grosolan mod.

Totuși, la scurt timp după ce Președintele Moldovei a spus că virusul ”trece prin noi”, au fost raportate tot mai multe cazuri de persoane infectate, dar asimptomatice. Recent, și la Chișinău a fost depistat un medic, care era infectat și nu prezenta simptome.

Ei bine, după mai multe știri despre persoanele asimptomatice, la o distanță de 2 luni de zile după declarațiile lui Dodon, o țară europeană anunță un amplu program de testare a anticorpilor, pentru a fi depistate persoanele care au avut COVID-19 și s-au tratat natural, fără să fi cunoscut despre faptul că au fost infectate cu acest virus.

Așadar, Germania anunță că noul coronavirus ar fi trecut prin unii germani, iar aceștia nici nu au observat, boala a trecut de la sine.

„Dacă am avut deja coronavirus, atunci nu sunt infecțioasă”, a spus Kopp, sperând să se testeze pozitiv la anticorpi, deoarece i-ar putea permite să-și viziteze mama în vârstă, fără riscul de a răspândi boala, scrie thelocal.de

Mai mult, și Andrew Cuomo, guvernatorul din New York, a declarat săptămâna trecută că statul va lansa teste „în cel mai agresiv mod din țară” pentru a afla câți au avut deja boala și s-au tratat fără intervenția medicilor și a medicamentelor.

Prin urmare, Igor Dodon a avut dreptate atunci când a declarat că unele persoane pot lua COVID-19, dar se vor trata datorită imunității și nici nu vor cunoaște că au contactat virusul.

”Acest coronavirus poate trece prin noi și noi nici să nu observăm”, a spus Dodon, iar afirmația sa este confirmată deja în Germania și SUA, poate chiar și de către alte țări.

loading...

Comments are closed.