Politic

Igor Dodon avertizează PAS: Dacă nu vă apucați de lucru, oamenii vor căuta să scape de voi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Situația în țară este mult mai gravă, decât ceea ce ne-a arătat recent un sondaj realizat de IMAS. Oamenii se confruntă cu tot mai multe probleme sociale acute, iar guvernarea nu are soluții pentru a le rezolva. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat rezultatele Barometrului socio-politic, noiembrie 2021, realizat de compania IMAS.

„Mult timp această situație critică nu poate continua. Sau guvernarea PAS începe să ridice salariile și pensiile, cum a promis, sau oamenii vor căuta să scape de această guvernare iresponsabilă, care nu este capabilă să vină cu soluții reale pentru problemele pe care tot ea le-a provocat”, a declarat Igor Dodon, într-un interviu pentru Oficial.md.

Totodată, președintele socialiștilor spune că este un caz unic în Republica Moldova, când un partid care preia guvernarea, cade în sondaje după 100 de zile atât de tare.

„Acum guvernarea PAS trebuie să coboare de pe baricade, să se apuce serios de treabă, să comunice constructiv cu opoziția, care are și soluții, și experiența necesară, pe care suntem gata să o împărtășim, deoarece cetățenii trebuie salvați. Dacă însă guvernarea PAS va fi la fel de rigidă și va demonstra aroganță, ea probabil va recurge la ceea ce știe mai bine – la represalii politice și alte show-uri și abuzuri, pentru a unge ochii cetățenilor, doar că abuzurile acestea mai târziu vor avea efectul de bumerang exact ca în cazul lui Plahotniuc”, a mai spus Igor Dodon.

Amintim că potrivit ultimului sondaj realizat de IMAS, 62% din populație au declarat că sunt dezamăgiți de activitatea Guvernului Gavrilița. Totodată, studiul arată că intenția de vot pentru PAS, din iunie 2021 până în noiembrie 2021, a scăzut cu aproape 8 puncte procentuale.

loading...

Comments are closed.