Politic

Igor Dodon califică moțiunea simplă împotriva ministrului Viorica Dumbrăveanu, drept o „lovitură sub centură”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moțiunea simplă înaintată, ieri, la ședința Parlamentului de către Grupul „Pro Moldova” împotriva ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, este calificată de către președintele țării, Igor Dodon, drept „o lovitură sub centură”.

„Doamna Dumbrăveanu a făcut față acestei pandemii din ultimele 3-4 luni. Într-o situație foarte dificilă, cînd sistemul medical a fost distrus de toți miniștrii, inclusiv de ministra Sănătății, care acum este la Candu (n.r. ex-ministra Sănătății Ruxanda Glavan), dar doamna Dumbrăveanu s-a isprăvit, și-a făcut treaba. Și voi acum loviți în doamna Dumbrăveanu și o chemați „la cavior” așa cum a zis cineva ieri în Parlament? Asta e bătaie de Joc. Asta pot face doar niște oameni cinici, fără suflet, fără nimic”, a spus astăzi Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Totodată, șeful statului spune că ministra Sănătății este pregătită și va răspunde la orice întrebare a deputaților, dar faptul că au înaintat moțiune simplă pe numele Vioricăi Dumbrăveanu acest lucru este josnic din partea lui Andrian Candu și a echipei sale, scrie realitatea.

Amintim că, ieri, la ședința Parlamentului, Grupul „Pro Moldova” a înaintat o moțiune simplă în plen împotriva ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a directorului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună și împotriva altor responsabili de „situația catastrofală” legată de răspîndirea continuă a coronavirusului de tip nou în Republica Moldova.

Citește și: Emisiunea ”Președintele Răspunde” din 19 iunie 2020

loading...

Comments are closed.