Politică

Igor Dodon: Cum se simte astăzi Maia Sandu în clădirea distrusă de colegii ei politici pe 7 aprilie 2009

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ghimpu, Filat și Plahotniuc au guvernat țara zece ani, împreună sau pe rând. S-au furat miliarde, au fost ruinate bănci, s-au închis școli și a fost cedat Aeroportul (Maia Sandu a coparticipat activ), a crescut corupția și sărăcia, au emigrat zeci de mii de tineri, au rămas depopulate satele, am cedat o parte din teritoriu Ucrainei, au fost și sunt organizate răpiri de oameni. Lista faptelor negre e lungă”, menționează Dodon într-un comentariu publicat pe pagina sa oficială de Telegram, transmite Telegraph.md

Liderul PSRM remarcă, astăzi oamenii recunosc că până în 2009 în Moldova s-a trăit mai bine, chiar și unii activiști ai maidanului de atunci au înțeles greșeala, ”cu mintea moldoveanului cea de pe urmă”.

”7 Aprilie 2009 va rămâne ca o pagină rușinoasă în istoria Moldovei, va rămâne în memoria colectivă ca un eveniment de care le este jenă să vorbească până și celor care au profitat sau încă profită politic de acea lovitură antidemocratică și antistatală”, susține Igor Dodon.

În finalul comentariului, președintele PSRM se întreabă cum se simte astăzi Maia Sandu în clădirea distrusă de colegii ei politici pe 7 aprilie 2009, reparația căreia a durat foarte mult timp.

Citește și: Igor Dodon, despre cazul judecătorului ucrainean: Sunt sigur, colegii din Parlament vor face lumină

loading...

Comments are closed.