Alte știri

Igor Dodon, despre campania electorală: „Prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Voi fi printre cetățeni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a devenit candidat oficial pentru alegerile prezidențiale, după ce, ieri, Comisia Electorală Centrală a verificat și aprobat toate documentele necesare. În context șeful statului a ținut să mulțumească echipei de colecatre a semnăturilor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Președintele Dodon a precizat că intrarea în campania electorală, care va începe pe 2 octombrie, nu va modifica semnificativ regimul de activitate pe care l-a avut până acum și care a constat, în mare parte, din întâlniri cu cetățenii.

„În aceste alegeri, eu voi continua să le explic oamenilor care sunt problemele țării, care sunt soluțiile pe care le-am aplicat, ce rezultate am dobândit, ce nemulțumiri încă mă frământă, ca șef de stat, ce planuri și speranțe am pentru viitorul Moldovei.”, a declarat Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului a menționat că nu va participa la dezbaterile televizate pe durata turului I și că se va axa pe comunicarea directă cu oamenii:

„Eu unul voi vorbi în sate, în orașe, la întreprinderi, în piețe și străzi. Voi fi printre cetățeni. Le voi da asigurarea că în persoana mea vor găsi în continuare încredere, echilibru, caracter și responsabilitate și că vom depăși și pandemia, și consecințele secetei, și alte nevoi care s-au abătut asupra noastră în această perioadă.”

Igor Dodon a declarat că va demonstra că țara poate fi condusă eficient și în vremuri grele, precum și în vremurile bune, care vor veni pentru  după drama pandemiei și a secetei.

Citește și: OFICIAL // Igor Dodon a fost înregistrat în cursa electorală

loading...

Comments are closed.