Igor Dodon: Eu nu atrag atenția la fake-urile lansate de PAS

Președintele PSRM, Igor Dodon, a calificat drept false informațiile publicare în unele media despre o presupusă participare a sa la o vânătoare sau despre o presupusă discuție cu un cetățean rus. Igor Dodon a declarat, la un post local de televiziune, că acest fake a fost aruncat de oponenții de dreapta pentru a distrage atenția de la o altă informație publicată în presa europeană și în care este demonstrat cu documente că PAS a primit ilegal cu 56 de milioane de euro, scrie primul.md

”Văd că de doi ani tot încearcă să facă cunoștință cu telefonul meu. Anul trecut au încercat și au aruncat un fake. Anul acesta încarcă. Pierd timpul degeaba, trebuie să vină la mine să spună, dl. Dodon, dați-mi, vă rog, telefonul. Le dau telefonul, lasă să se uite. De ce umblă cu aberații.

Este fake evident. În screen-urile plasate într-o parte numele e scris într-un fel, în altă parte în alt fel. Nici nu știu numărul de telefon care este publicat. Noi suntem în relații bune și normale cu Igor Ceaika, dar telefonul plasat acolo nu este corect. Lucrul acesta a fost organizat de cei de dreapta pentru a acoperi o informație apărută luni în presa europeană în care se dau cifre, screen-uri și tabele că campania electorală a PAS e finanțată cu 50-60 de milioane de euro. Astă de azi e desenat greșit, dar acolo se văd lucruri reale. Pe ultima sută de metri a campaniei întotdeauna apar fake-uri. Eu nu atrag atenția”, a spus Dodon.

Igor Dodon susține că în activitatea sa politică a participat la 20 de campanii și toate campaniile electorale în ultimele zile au apărut articole de felul acesta.
”Eu nu îmi amintesc nicio campanie electorală în care în ultimele 2-3 zile nu apar variante de acestea. Cei care încearcă să facă chestia aceasta pe ultima sută de metri, liniștiți-vă. Demonstrați ce puteți face. Demonstrați că puteți rezolva problemele oamenilor, veniți la dezbateri. Ieri am organizat dezbateri și nu a venit niciunul. Veniți la dezbateri și spuneți-le oamenilor ce veți face cu pensiile, salariile, agricultura, drumurile. Oamenii asta așteaptă”, a declarat președintele PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share