Actualitate

Igor Dodon, în discuții cu președintele Azerbaidjanului. Despre ce au vorbit oficialii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o discuție în format online cu Ilham Aliyev, Președintele Republicii Azerbaidjan.

Oficialii au discutat despre dezvoltarea relațiilor bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

„În mod special, am abordat subiectul privind lupta comună împotriva răspîndirii coronavirusului, care a lovit statele noastre. În context, am exprimat recunoștință conducerii azere pentru ajutorul umanitar pe care l-a transmis țării noastre,” a menționat Igor Dodon într-o postare pe pagina sa de facebook.

Amintim că săptămina trecută, la indicația domnului Aliyev, un lot de ajutoare în volum de 30 de tone a fost transmis din Baku la Chișinău cu o cursă specială. Lotul conține aproximativ 250 de mii de seringi de unică folosință, precum și diferite tipuri de echipamente medicale de protecție.

„În cadrul dialogului cu președintele azer, am subliniat faptul că lotul umanitar oferit este cea mai bună dovadă a relațiilor de prietenie și de încredere dintre țările și popoarele noastre. Am subliniat că doar prin eforturi comune, vom putea depăși această provocare globală privind răspîndirea virusului COVID-19,” a mai menționat președintele Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.