Actual

Igor Dodon, în vizită la ZAL “Expo-Business-Chişinău”: „Pledez pentru continuarea lucrurilor bune”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi președintele Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea Zonei Antreprenoriatului Liber (ZAL)“Expo-Business-Chişinău”, a vizitat secțiile de producere ale întreprinderii și a dialogat cu membrii colectivului.

În cadrul ZAL sunt înregistrați 51 de rezidenți din 16 țări, domeniile de activitate fiind producția industrială a mărfurilor de export, a materialelor de construcție, a vinurilor, divinurilor şi operaţiunile de sortare, marcare, ambalare.

Igor Dodon le-a relatat angajaților despre ce a reușit să realizeze împreună cu echipa și ce urmează să facemă în continuare, subliniind că una din priorități a fost și rămâne susținerea populației prin atragerea investițiilor străine, crearea locurilor de muncă, salarii decente, dezvoltarea industriei moderne, ș.a.

„Pledez pentru continuarea lucrurilor bune pe care noi am reușit să le facem! Vom susține și în continuare activitățile investiționale pe teritoriul Republicii Moldova.”, a conchis Igor Dodon.

Citește și: Igor Dodon: „Voi acorda o atenție deosebită dinamizării relațiilor cu vecinii noștri cei mai apropiați – România și Ucraina”

loading...

Comments are closed.