Alte știri

Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în raionul Drochia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon, întreprinde astăzi o vizită de lucru în raionul Drochia, unde are preconizate întrevederi cu reprezentanții Partidului Socialiștilor, precum și cu locuitorii de rând.

Inițial, Igor Dodon a avut un dialog cu primarii, consilierii raionali și cei locali despre diferite probleme sociale, subliniind în cadrul discuției că scopul principal al Partidului Socialiștilor este de a implementa la nivel național și local programe concrete de dezvoltare social-economică, de infrastructură și umanitare.

În context, liderul PSRM  a amintit că în anul 2020, la inițiativa sa în calitate de președinte al țării, raionul Drochia a beneficiat de 30,7 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii rutiere în cadrul programului „Drumuri bune pentru toți”.

La rândul lor, locuitorii raionului și-au exprimat recunoștința prin susținerea acordată la alegeri, când în turul doi, din 15 noiembrie 2020, aproape 56% dintre alegătorii care s-au prezentat la urnele de vot au votat pentru Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.