Alte știri

Igor Dodon: “La alegerile din 11 iulie facem alegerea corectă, pentru a câștiga”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cetățenii trebuie să facă alegerea corectă la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, pentru a permite țării să meargă mai departe și să se dezvolte. Despre aceasta a vorbit Igor Dodon, liderul PSRM, la întâlnirea cu alegătorii din Anenii Noi, adunați în număr mare în fața Primăriei di oraș.

În fața oamenilor, liderul PSRM a amintit că socialiștii și comuniștii s-au unit în această campanie electorală, cu simbolul steaua, secera și ciocanul, iar la alegeri oamenii trebuie să pună ștampila “VOTAT” în dreptul blocului.

“La alegerile din 11 iulie facem alegerea corectă, pentru a câștiga”, a declarat Dodon.

Referitor la participarea moldovenilor la alegerile din iulie, Dodon a menționat că toți trebuie să aibă acces la secția de votare, atât din diasporă cât și din stânga Nistrului.

Pentru a nu le mai permite politicienilor să împiedice oamenii să ajungă la secția de votare, Dodon a spus că la următoarele alegeri PSRM va avea mai mulți observatori.

Amintim că la alegerile prezidențiale din 2020, câștigate de Maia Sandu, Igor Grosu și alți deputați din opoziție au împiedicat alegătorii din stânga Nistrului să-și exercite dreptul constituțional privind exprimarea votului, numindu-i pe aceștia “separatiști”.

Igor Dodon candidează la funcția de deputat, fiind lider, împreună cu Vladimir Voronin, pe lista electorală a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, entitate politică cu nr.6 în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 11 iulie 2021.

loading...

Comments are closed.