Alte știri

Igor Dodon, la Bălți: Doar echipa noastră este capabilă să pună capăt haosului din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu alți colegi de partid, dar și de bloc, a mers ieri într-o vizită la Bălți.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Peste 1000 de persoane ne-au întâmpinat cu aplauze în clădirea Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți. Împreună cu deputații socialiști, Bogdan Țîrdea, Alexandru Usatîi și Alexandr Nesterovschi, precum și cu reprezentanții Partidului Comuniștilor, le-am comunicat locuitorilor din capitala de nord despre realizările echipei noastre din ultimii ani și despre planurile pentru viitorul apropiat.”, a scris Igor Dodon pe pagina sa.

De asemenea, în cadrul întâlnirii au fost discutate subiecte precum protecția socială a populației, creșterea prețurilor la carburanți și la produsele alimentare, locuri de muncă, salarii și pensii decente, susținerea producătorului autohton, extinderea piețelor de desfacere, apărarea suveranității de imixtiunea din exterior și promovarea unei politici externe echilibrate.

Potrivit lui Igor Dodon, oamenii sunt de acord cu noi cu privire la necesitatea susținerii la alegerile din 11 iulie echipa de profesioniști care este reprezentată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

„Doar echipa noastră este capabilă să pună capăt haosului din țară, să asigure protecția socială a oamenilor, să restabilească economia, să consolideze statalitatea.”, a mai subliniat Dodon.

loading...

Comments are closed.