Alte știri

Igor Dodon, la Căușeni: ”În parlamentul din noua legislatură va promova mai multe inițiative pentru protejarea produselor autohtone”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Căușeni, împreună cu deputatul Bogdan Țîrdea și secretarul executiv al PCRM, Constantin Starîș, liderul PSRM, Igor Dodon a avut o întâlnire cu locuitorii din centrul raional și din localitățile învecinate, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Raionul Căușeni este un mare producător de fructe care sunt solicitate nu doar în Moldova, dar și pe piețele din străinătate și din acest considerent, oamenii din regiunea dată au rugat echipa BECS să soluționăm problema privind relansarea în Rusia a exporturilor fără taxe a produselor agricole.

”Am subliniat faptul că echipa noastră de profesioniști va continua negocierile cu partenerii ruși în acest sens, iar în parlamentul de noua legislatură vom promova mai multe inițiative pentru protejarea produselor autohtone.

Totodată, am discutat despre necesitatea soluționării problemelor privind asigurarea cu apă potabilă, reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială. Am menționat că una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dezvoltarea infrastructurii regionale”, a scris Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.