Alte știri

Igor Dodon, la întâlnirea cu angajații Centralei Electrice cu Termoficare №2 din Chișinău: Dezvoltarea întreprinderilor din Moldova este o prioritate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu  angajații Centralei Electrice cu Termoficare №2 din Chișinău, în cadrul căreia s-a discutat problemele cu care se confruntă lucrătorii, dar și întreprinderea.

Liderul PSRM a abordat diverse subiecte legate de politicile sociale, promovate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, viziunile cu privire la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și de redresare a situației economice din țară.

Igor Dodon a reiterat faptul că dezvoltarea întreprinderilor din Moldova, acordarea sprijinului necesar pentru a spori calitatea serviciilor prestate populației reprezintă o prioritate pentru echipa sa.

În acest context, liderul PSRM a subliniat că BECS dispune de o echipă de profesioniști în domeniu, de experiența necesară și intenția fermă de a promova proiecte concrete de dezvoltare a economiei, de susținere a mediului de afaceri și a omului muncitor.

loading...

Comments are closed.