Alte știri

Igor Dodon: ”Lista electorală este definitivată și va fi publicată după înregistrarea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lista electorală a Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor este definitivată și va fi publicată după înregistrarea oficială a Blocului, probabil chiar astăzi, a declarat Igor Dodon, copreședintele BECS, președinte al PSRM, în timpul emisiunii Președintele răspunde.

Igor Dodon a dezvăluit că 70% din structura listei electorale aparține socialiștilor, iar 30% pentru comuniști. Această împărțire a fost confirmată anterior și de către Vladimir Voronin.

Ieri, președintele PSRM, Igor Dodon, și președintele PCRM, Vladimir Voronin, au avut o întrevedere cu toți candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

“Candidații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au demonstrat în practică faptul că pot lucra pentru oameni, pentru țară. Aceștia au înregistrat rezultate bune în diverse domenii în care activează, de la administrarea treburilor publice în interesul cetățenilor, la dezvoltarea economiei, agriculturii, medicinei, educației etc. Avem profesioniști care în diferite perioade au demonstrat că Moldova poate să se dezvolte, că poate fi asigurată ordinea și bunăstarea în țară. Candidații noștri sunt adevărații patrioți ai Republicii Moldova, cei care, prin dragoste și acțiuni, luptă pentru păstrarea suveranității țării noastre, a identității naționale și a valorilor noastre tradiționale creștine. Am subliniat că prin consolidarea eforturilor, împreună vom învinge. Suntem siguri că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, formarea căruia a readus optimismul în rândul cetățenilor, va fi principala forță politică din viitorul Parlament”, a declarat Dodon, după ședința cu toți candidații.

Președintele PSRM a anunțat că echipa va merge în toate localitățile din țară pentru a discuta cu cetățenii.

Menționăm că astăzi se va decide înregistrarea primilor șanse candidați la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, provocate la discreția exclusivă a Maiei Sandu.

loading...

Comments are closed.