Alte știri

Igor Dodon: Lucrurile ar putea să se schimbe săptămâna viitoare. Ori este coaliție, ori nu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon susține ca lucrurile ce țin de alianță de guvernare ar putea sa se schimbe săptămâna viitoare, pentru că în această campanie s-au trecut niște limite din partea unor parteneri. Șeful statului nu a vrut, însă, să vorbească mai mult la acest subiect, spunând că astfel ar putea influența alegătorii, informează ProTV.md

– Ce se va întâmplă după aceste alegeri cu alianța de guvernare?

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: Eu imi doresc ca aceasta majoritate sa-si continue activitatea. Noi am sustinut acest guvern. Trebuie sa spunem sincer ca din partea noastra, din partea echipei noastre, in parlament, in institutia prezidentiala noi am sustinut acest guvern. Lucrurile ar putea sa se schimbe saptamana viitoare, pentru ca in aceasta campanie s-au trecut niste limite din partea unor parteneri.

Vreau sa felicit, apropo, stiti pe cine am sustinut in aceasta campanie electorala. Vreau sa-l felicit cu o campanie corecta, profesionista, ca nu s-a dat prada emotiilor, la fel de dur cum a fost atacat. A dat dovada ca are verticalitate si ca stie cum stau lucrurile în capitala.

– Care sunt scenariile?

Igor DODON, PREȘEDINTELE Republicii Moldova:Ori este coaliție, ori nu.

Șeful statului a spus că va veni cu mai multe declarații la acest subiect după ora 21:00, atunci când secțiile de votare se vor închide.

Video și mai multe detalii găsiți aici.

 

loading...

Comments are closed.