Alte știri

Igor Dodon neagă aberațiile lui Renato Usatîi: ”Curățam iazul în anul 2017-2018 pentru a fi populat cu pește nou”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Săptămâna trecută, liderul Partidului „Nostru”, Renato Usatîi, a publicat un video în care apare fostul președinte al țării, Igor Dodon, care scoate pește din iazul de la Vila prezidențială de la Condrița, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fără a prezenta vreo sursă de proveniență a videoului, Usatîi la interpretat într-un mod infantil, precum că Igor Dodon s-ar fi supărat pe rezultatul alegerilor prezidențiale și a scos peștele din iaz.

Însă ceea Renato Usatîi a încercat să dea drept supărare, s-a dovedit a fi o elementară muncă gospodărească de curățare a bazinului, liderul PSRM, Igor Dodon afirmând că curăța iazul pentru a fi populat bazinul acvatic cu pește nou.

Totodată, fostul președinte susține că acțiunea a avut loc în anul 2017-2018 și nu în 2020, așa cum a imputat controversatul primar de Bălți, iar videoul cel mai probabil a fost făcut de către angajații Vilei prezidențiale.

Amintim că Renato Usatîi este cunoscut în spațiul mediatic și sub porecla de ”Balabol” pentru faptul că lansează în spațiul public informații care de obicei nu se adeveresc.

Citește și: ONG-urile media condamnă comportamentul agresiv al președintelui Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin

loading...

Comments are closed.