Igor Dodon: partenerii din blocul ACUM nu vor sa anulăm “legea miliardului”

Noul ministrul al Justiției, Olesea Stamate, a depus jurământul în prezența lui Dodon și Maia Sandu, alianta acum psrm, socialistii parlament, pas da nastase, 

Președintele Republicii Moldova și-a mai expus odată poziția, susținută de Partidul Socialiștilor, pentru faptul că legea care pune miliardul furat pe cetățeni, trebuie sa fie anulată. Însă parterii de alianță Năstase și Maia Sandu se opun, declară Igor Dodon.

”Cu partenerii noștri de coaliție noi nu vom reuși să facem asta, din motiv că ei sunt împotrivă, pentru că FMI-ul este împotrivă, din cauza că există o procedură. Dar poziția Partidului Sociliștilor și a Președintelui a rămas neschimbată. Când vom avea destule voturi în Parlament, noi vom rezolva această întrebare ferm, așa cum am promis alegătorilor noștri. Dar pentru a îndeplini acest angajament, ne trebuie sa avem o majoritate parlamentară. Nu avem acum majoritate parlamentară. Până când. Și în actualul mandat, cel mai probabil, nu vom avea. Eu deja am spus, noi nu vom lua deputați de la democrați pentru a avea majoritate”, a declarat ieri Dodon, în cadrul emisiunii „Polius” la AccentTV.

Amintim că pe vremea când erau în opoziție, liderii blocului ACUM promiteau că dacă vin la putere vor anula legea prind întoarcerea miliardului de către popor. Ajunși la guvernare, Năstase și Maia Sandu se pare că s-au răzgândit.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share