Politic

Igor Dodon: Procuratura capturată de regimul Maiei Sandu a lansat noi provocări la adresa mea și a familiei mele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon, ex-președintele Republicii Moldova, președintele de onoare al PSRM, judecată pentru pretinse fapte penale, susține că procuratura a lansat noi provocări la adresa sa și a familiei sale.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Procuratura capturată de regimul Maiei Sandu a lansat noi provocări la adresa mea și a familiei mele.

În lipsă de argumente juridice, se recurge la „scurgeri” în presa controlată pentru a manipula opinia publică. Informația legată de posibila vizita la tratament în România pentru copilul nostru mezin, inclusiv destinația și hotelul bronat, a fost „aruncată” în presa galbenă de către procurorul pe caz, care devine tot mai iritat de lipsa motivelor de a ne persecuta juridic.

Avem informații că procurorii au indicații să organizeze în timpul apropiat un șir de provocări la adresa mea și a familiei mele, plasând ilegal în spațiul public informații ridicate în timpul perchezițiilor din 24 mai 2022, cu falsificarea unor elemente.

Îi avertizez pe această cale să renunțe la aceste acțiuni ilegale, pentru care, vă asigur, vor răspunde fiecare.

Știu că Maia Sandu își dorește foarte tare să îmi creeze diverse probleme, de teama unei posibile concurențe.

Este extrem de urât când este atacată și familia, inclusiv copiii. Din păcate, regimul nu are nimic sfânt.

Iar justiția aşa şi rămâne nereformată, fiindca procurorii acționează ca subalterni ai regimului politic”, a declarat Dodon.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, poate părăsi țara. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații de la CSJ. Aceștia i-au permis lui Dodon să plece pentru 9 zile în România.

Acesta va pleca în perioada 28 ianuarie – 5 februarie pentru a-l însoți pe cel mai mic copil al său la un tratament de reabilitare.

loading...

Comments are closed.