Alte știri

Igor Dodon răspunde la propunerea PAS cu privire la semnarea unei declarații despre boicotarea activității Parlamentului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu vor boicota activitatea Parlamentului în sesiunea de primăvară. Anunțul a fost făcut de către Igor Dodon, liderul socialiștilor, în timpul ediției de astăzi a emisiunii ”Președintele răspunde”.

Șeful PSRM a menționat că partidul său nu va susține declarația PAS cu privire la blocarea activității Legislativului, document prezentat de Mihai Popșoi.

Amintim că președintele țării este obligat prin Constituție să înainteze candidatura pentru desemnarea în calitate de premier. Cu toate acestea, PAS încearcă să identifice soluții pentru a bloca votarea unui Cabinet de miniștri propus de candidatul Maiei Sandu.

Sesiunea de primăvară a Parlamentului va începe pe data de 1 februarie 2021. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat, miercuri, dispoziția de convocare a Parlamentului în sesiunea ordinară de primăvară.

loading...

Comments are closed.