Alte știri

Igor Dodon s-a întâlnit cu locuitorii unor sate din Dubăsari, care s-au arătat interesați de propunerile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei de astăzi în raionul Dubăsari, liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întâlnire cu locuitorii din satele Coșnița și Molovata Nouă.

Oamenii din Coșnița s-au arătat interesați de propunerile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din domeniul social-economic, dar și de cele legate de fortificarea statalității. Oamenii au adresat diverse întrebări și au subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă.

Locuitorii satului Molovata Nouă, din stânga Nistrului, simt în mod deosebit importanța păstrării suveranității și independenței țării, precum și a integrității teritoriale a Republicii Moldova. Acest fapt, Igor Dodon l-a remarcat în discuțiile cu locuitorii satului.

În această localitate, Igor Dodon a mai vorbit despre proiectele din sfera protecției sociale a cetățenilor, pensii, crearea locurilor de muncă, drumuri, transport etc. Oamenii s-au arătat îngrijorați de intenția partidelor de dreapta de a majora din nou vârsta de pensionare.

loading...

Comments are closed.