Alte știri

Igor Dodon se află astăzi într-o vizită de lucru la Edineț

Pinterest LinkedIn Tumblr
Astăzi, 2 februarie, lideru PSRM, Igor Dodon, se află într-o vizită de lucru în raionul Edineț, unde are planificate întrevederi cu conducerea organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor, consilierii raionali și cei locali, cu primarii și oamenii de rând.
Prima întrevedere a avut loc în orașul Edineț unde, împreună cu activul partidului, liderul PSRM a discutat despre rezultatele anului trecut, planurile pentru anul curent și problemele cu care se confruntă locuitorii regiunii.
În context, Igor Dodon a amintit că anul trecut, la inițiativa sa în calitate de președinte al țării, au fost alocate 34,777 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din raionul Edineț. Pentru proiectele de alimentare cu apă potabilă și canalizare s-au cheltuit 9,5 milioane de lei.
Liderul PSRM a mai menționat că, în acest an, sunt prevăzute diverse proiecte sociale, culturale și de infrastructură în raionul Edineț și i-a asigurat pe interlocutorii săi că Partidul Socialiștilor va continua să lucreze activ în vederea creșterii nivelului de trai al oamenilor.
loading...

Comments are closed.