Alte știri

Igor Dodon și-a exprimat recunoștința angajaților companiei „DAAC System Integrator” pentru eforturile depuse în dezvoltarea și consolidarea tehnologiilor avansate în economia națională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații companiei „DAAC System Integrator”, unul dintre cele mai mari grupuri IT din țara noastră, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

DAAC System Integrator, fondat în 1995, este o parte a holdingului DAAC și a devenit baza pentru crearea unui grup IT internațional, care creează şi implementează soluţii inovatoare pentru sprijin digital al dezvoltării informaționale a societății, guvernului şi afacerilor.

Companiile IT DAAC au filiale în Chişinău, Taşkent şi Bucureşti.

Portofoliul de produse include servicii de consultanţă, dezvoltare de software, inginerie şi securitate a informaţiilor, precum şi platforme hardware şi software de producţie proprie ca şi de peste 50 de furnizori internaţionali.

Specialiştii grupului IT au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor globale ale partenerilor în domeniul IT.

”Am salutat colectivul companiei și am exprimat recunoștință pentru eforturile depuse în dezvoltarea și consolidarea sectorului tehnologiilor avansate, care înregistrează una dintre cele mai rapide creșteri în economia națională. Țin să menționez că volumul producției în domeniul IT a depășit volumele unui sector tradițional al economiei noastre, cum este vinificația.

În context, am comunicat angajaților companiei că în programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este inclus un set de măsuri primordiale pentru protejarea producătorilor autohtoni și crearea locurilor de muncă, în special, pentru tinerii specialiști, inclusiv din domeniul IT, precum și crearea parcurilor industriale”, a scris Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Combatanții PAS îi atacă dur pe combatanții PPDA și-i amenință cu răfuială

loading...

Comments are closed.