Alte știri

Igor Dodon și Oleg Vasnețov au avut o ședință de lucru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Părțile au discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, inclusiv, despre agenda vizitei de lucru la Moscova, preconizată pentru finele săptămânii, transmite Telegraph.md, cu referire la AccentTV

„Am discutat despre rezultatele colaborării bilaterale în anul curent, am constatat cu satisfacție dinamica în creștere a relațiilor moldo-ruse în cele mai importante domenii, în pofida provocărilor globale.

Am subliniat importanța discursului pe care l-am rostit în cadrul summit-ului online al CSI, din punct de vedere al consolidării cooperării în acest spațiu, unde Republica Moldova are interese stabile și parteneri de încredere.

De asemenea, am vorbit despre agenda vizitei mele de lucru la Moscova, care este preconizată pentru finele săptămânii”, a menționat Igor Dodon.

Citește și: Specialiştii atenţionează asupra calităţii alimentelor pentru mesele de sărbătoare. Recomandările ANSA pentru consumatori

loading...

Comments are closed.