Alte știri

Igor Dodon spune că echipa PSRM va face tot posibilul pentru ca în următoarele săptămâni să ajungă câteva sute de mii de seturi Sputnik V

Pinterest LinkedIn Tumblr

Record de persoane vaccinate în cadrul Maratonului de astăzi, organizat de Primăria Chișinău împreună cu Ministerul Sănătății. În doar 7 ore, peste 4000 de persoane au fost imunizate, aproape toate preferând Sputnik V. Sute de persoane au așteptat de aseară să fie printre primii care primesc acest ser, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Igor Dodon vine cu mesaje de felicitare pentru organizatorii pentru buna desfășurare a Maratonului!

”Mulțumesc mult medicilor și voluntarilor, implicați în procesul de vaccinare, datorită cărora procesul de imunizare a fost rapid și fără probleme.

De asemenea, mulțumesc poliției, care a asigurat ordinea, precum și tuturor serviciilor municipale, pentru buna desfășurare a Maratonului. În mod deosebit, primarului general al Capitalei, Ion Ceban, pentru inițiativă și implicare. Vreau să mulțumesc și Rusiei pentru donația generoasă de Sputnik V, cel mai așteptat vaccin în țara noastră, fapt confirmat și astăzi.

Apreciez gestul Mitropolitului Moldovei Vladimir pentru că a oferit în dar 1000 de doze de Sputnik V din volumul preconizat slujitorilor bisericii”, a scris Igor Dodon, pe canalul său de Telegram.

Liderul socialist spune că nu a reușit personal să se vaccineze, pentru că a decis să se asigure cu vaccin toți doritorii, dar ”sper să o fac când vine următorul lot de vaccin anti-COVID-19 Sputnik V, în timpul apropiat”, spune Dodon.

”Împreună cu echipa noastră, vom face tot posibilul pentru că în următoarele săptămâni să ajungă câteva sute de mii de seturi Sputnik V. Trebuie asigurată imunizare la majoritatea populației, să avem doze suficiente de Sputnik V în toate spitalele și punctele medicale din țară”, a mai adăugat liderul socialist.

Citește și: Festivalul Filmului Francofon în R. Moldova. Filmele care vor putea fi vizionate

loading...

Comments are closed.