Alte știri

Igor Dodon spune care sunt relațiile sale cu Vladimir Putin: „Relațiile sunt foarte bune”

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Am avut discuții foarte bune la Moscova, relațiile sunt foarte bune”, astfel a răspuns șeful statului, Igor Dodon, la întrebarea jurnaliștilor despre relațiile cu președintele rus Vladimir Putin, transmite Telegraph.md, cu referire la 24h.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Igor Dodon a revenit de la Moscova, unde a participat la parada din Piața Roșie și a avut mai multe întrevederi cu oficialii ruși, inclusiv cu Vladimir Putin. Președintele spune că în pofida faptului că situația politică la noi în țară nu este simplă, iar opoziția parlamentară a blocat creditul rusesc, totuși, parteneriatul strategic cu Federația Rusă este la nivel înalt.

Precizăm că după revenirea din Moscova, Igor Dodon a anunțat că vor fi reluate negocierile cu privire la creditul rusesc, totodată, a fost prelungit regimul preferențial pentru exportul de mărfuri din Republica Moldova spre Federația Rusă. Șeful statului a mai anunțat că va fi soluționată problema transportatorilor, iar agricultorii, care au avut de suferit din cauza secetei, ar putea beneficia de combustibil gratuit din partea Rusiei.

Citește și: Igor Dodon răspunde la critica opoziției privind vizitele sale în teritoriu: „Președintele țării riscă cu sănătatea sa și a familiei când merge printre oameni. Și voi merge mai departe. Nu ca voi, că tremurați și leșinați la prima ieșire”

loading...

Comments are closed.