Alte știri

Igor Dodon: ”Programul Drumuri bune pentru toți va continua și după alegeri, cu mai mulți bani pentru fiecare localitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Programul Drumuri bune pentru toți va continua și după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, cu mai mulți bani pentru fiecare localitate, a anunțat Igor Dodon, președintele PSRM și co-președintele Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Aflat într-o vizită la Mănăstirea Călărăşeuca, acolo unde a reușit să repare drumul de la Ocnița până la poarta locașului de cult, liderul socialist a menționat că, față de anul 2020, când pentru fiecare localitate a fost alocat câte un milion de lei pentru reparația drumurilor, sarcina Comuniștilor și Socialiștilor este ca în acest an să fie alocați peste 4-5 milioane de lei fiecărui sat, pentru infrastructura drumurilor interne.

”Dumneavoastră înțelegeți, când se construiesc astfel de drumuri, cetățenii Republicii Moldova și potențialii turiști vor avea acces la locurile pitorești. Așa că, construim drumuri în continuare în Republica Moldova, pentru cetățenii noștri”, a declarat Igor Dodon, fruntaș în lista Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile din 11 iulie 2021.

loading...

Comments are closed.