Politic

Igor Dodon: Trebuia să plec în Canada acum 20 de ani. Acum regretă decizia?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a povestit, în timpul liniei directe cu cetățenii, că în 1997 urma să plece pentru doi ani în Canada. L-a oprit sfatul unui preot care i-a spus că dacă va pleca, nu se va mai întoarce. Momentul de cotitură în viața șefului statului s-a întâmplat după absolvirea universității, scrie gora.md.

„În 1997, când am terminat Universitatea Agrară, facultatea de Economie în franceză, am susținut un test la franceză și trebuia să plec în Canada pe doi ani. Atunci un om înțelept, un preot de la Catedrală, m-a sfătuit un lucru. „Igor, dacă vei pleca în Canada, n-o să te mai întorci. Dacă poți să nu pleci, nu o face”. Părinții mi-au spus atunci să plec dacă vreau, dar eu am ascultat de părinte și am rămas în Moldova. Dacă nu aș fi ascultat, poate nu stăteam aici”, a povestit președintele.
 
Dodon a pomenit că pe lângă acest caz, s-a gândit să plece și în 2009. „Trebuia să merg să lucrez la Sberbank. Atunci un om din Rusia mi-a spus că în R. Moldova sunt mai multe perspective de dezvoltare și am rămas”, își amintește Dodon.
 
Declarațiile au fost făcute în contextul în care Dodon a spus că ar putea avea întruniri cu diaspora moldovenească în Canada, în acest an.
Igor Dodon Trebuia să plec în Canada acum 20 de ani, acum regreta decizia, psrm dodon, dodon putin rusia, presedintele moldova 2019, socialistii alegeri 24 februarie ion ceban, 
loading...

Comments are closed.